Nieuw: online ondersteuning bij toolkit ‘Samen slim opslaan’

Als aanvulling op de toolkit ‘Samen slim opslaan’ organiseert het Leerhuis Informatiehuishouding online instructiemomenten voor sessiebegeleiders. Tijdens de instructie nemen we de verschillende stappen van de toolkit door. Zo helpen we je op weg bij het efficiënt inzetten ervan!

Met de toolkit ‘Samen slim opslaan’ versterk je samen met jouw team jullie informatiehuishouding. Dit doe je in 3 sessies van ongeveer een uur. Samen maak je afspraken over goed (vindbaar) opslaan in het DMS. 

Ondersteuning voor sessiebegeleiders 

De toolkit bevat verschillende instrumenten die je kan inzetten, waaronder werkbladen. Om jou als sessiebegeleider goed voorbereid op pad te sturen, organiseren wij regelmatig online instructiemomenten. Op die bijeenkomsten ontvang je achtergrondinformatie en doorlopen we samen de voorbereiding, uitvoering en nazorg van de 3 sessies. 

Wil jij graag deze ondersteuning krijgen? Stuur een email naar leerhuis@nationaalarchief.nl. Het eerstvolgende moment staat gepland op woensdag 9 oktober, van 9.30 tot 10.30 uur (Microsoft Teams).

Bekijk voor algemene informatie over de toolkit de pagina Samen slim opslaan: de Toolkit voor een sterke Informatiehuishouding.