Themasessie Informatiewetgeving: wat betekenen de informatiewetten voor jou?

Komend najaar organiseert het Leerhuis een serie themasessies voor informatieprofessionals volgens de Open Space-methode. Te beginnen op 16 september met de themasessie Informatiewetgeving. Wat betekenen de informatiewetten voor jouw organisatie en je werk als informatieprofessional?  

Beeld: ©Rijksoverheid

'Het leuke aan Open Space? Geen saaie presentaties, maar een boeiende uitwisseling van kennis en ervaringen'

In deze themasessie ga je samen met collega-informatieprofessionals concreet aan de slag met je eigen vraagstukken over de informatiewet- en regelgeving en hoe je die integreert in je dagelijkse werkpraktijk. Tijdens de sessie deel je ervaringen, kennis en tips. Volgens de Open Space-methode: in een groep werk je samen gezamenlijke vraagstukken uit tot acties. Met de focus op de inhoud, dus niet het proces. Go with the flow. Het resultaat: overzicht, inzicht en praktisch bruikbare kennis die je direct kunt toepassen in je eigen organisatie. 

De tweede themasessie is op 29 oktober met als thema Nieuwe technologieën en informatiehuishouding. In november is de derde themasessie over de Positionering van informatiehuishouding. Meer informatie volgt. 

'Met Open Space worden in korte tijd veel knelpunten zichtbaar – waarmee je zelf aan de slag gaat'

Wanneer: maandag 16 september

Hoe laat: 13.00 – 16.30 uur

Waar: Rijkshub De Knoop, Utrecht (naast de Belastingdienst, Croeselaan 14)

Aanmelden kan per e-mail naar leerhuisihh@minocw.nl of met het formulier hieronder.

Aanmelden bij Leerhuis Informatiehuishouding

Let op: geef je werkmailadres door.
Deze informatie is nodig zodat de trainer de voorbereiding kan afstemmen op de doelgroep.
Geef hier de cursusnaam aan waarvoor jij je wilt aanmelden.
Onze trainingen zijn kosteloos voor jou, maar wij betalen hier wel voor. Hierom hebben we ter bevestiging het e-mailadres van je leidinggevende nodig.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens voor uw aanmelding en om u op de hoogte te houden van ander leeraanbod. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)
Met mijn inschrijving verklaar ik dat ik:

Deelneem aan een cursus waarvoor het Leerhuis tijd en geld heeft geïnvesteerd; een aanwezigheidsplicht aan ga; bij het niet, of niet-tijdig (binnen 2 weken) afmelden zonder geldige reden het Leerhuis de gemaakte kosten op mij kan verhalen mits ik zelf een collega ter vervanging aandraag.

Akkoord(verplicht)