Vacature-alert!

Ga jij ervoor zorgen dat informatieprofessionals en andere medewerkers van de overheid de kennis en kunde in huis hebben voor hun – noodzakelijke – bijdrage aan een open, transparante en responsieve overheid? Kom werken bij hét platform voor leren, ontwikkelen en ontmoeten op het gebied van informatiehuishouding en openbaarmaking!

Beeld: ©Leerhuis Informatiehuishouding

Wij zoeken een adviseur Leren & Ontwikkelen en een senior adviseur Leren & Ontwikkelen. Het Leerhuis-team bestaat uit enthousiaste, inhoudelijk zeer sterke en gedreven collega’s. Wil jij ook het verschil maken? Solliciteer! 

Dit ga je doen als adviseur

De kern van het Leerhuis Informatiehuishouding is het leer- en ontwikkelaanbod op het gebied van informatiehuishouding openbaar maken. Formeel, met cursussen en trainingen. En informeel, tijdens het ‘gewone’ werk. Als adviseur Leren & Ontwikkelen bij het Leerhuis Informatiehuishouding ga je dit aanbod verder uitbouwen door het creëren, implementeren en beheren van onder meer innovatieve e-learningmodules, inspirerende webinars, verdiepende masterclasses, videoseries en podcasts. De derde pijler onder het Leerhuis is ontmoeten. Online en fysiek bij thema- en netwerkbijeenkomsten en leerexpedities. Ook daaraan ga jij je bijdrage leveren.

Solliciteer!

Dit ga je doen als senior adviseur

Als senior adviseur Leren & Ontwikkelen bij het Leerhuis Informatiehuishouding verbind je het Leerhuis-aanbod met de strategische doelstellingen van het programma Open Overheid. Ook adviseer je departementen, uitvoeringsorganisaties en zelfstandige bestuursorganen (zbo’s) bij het verbinden van organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt mee aan de ontwikkeling van een onderwijskundige visie en initieert het verder uitbouwen van het aanbod door het creëren, implementeren en beheren van effectieve leerinterventies. De derde pijler onder het Leerhuis is ontmoeten. Online en fysiek bij thema- en netwerkbijeenkomsten en leerexpedities. Je neemt initiatief tot het opzetten en onderhouden van voor het Leerhuis belangrijke netwerken.

Solliciteer!